Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb szivattyútechnikai oldalak képes leírás - Szivattyú.tlap.hu
részletek »

Egyéb szivattyútechnikai oldalak - Szivattyú.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szivattyu.tlap.hu » Egyéb szivattyútechnikai oldalak
Keresés
Találatok száma - 10 db
AVT Tömítéstechnika

AVT Tömítéstechnika

Cégünk 2006-ban, Miskolcon alakult családi vállalkozásként. Fő tevékenységünk a tömítéskészítés és hidraulika javítás, gépi forgácsolás. Szakembereink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a hidraulikus rendszerek javítása, tervezése, gyártása, illetve a hidraulikus és pneumatikus tömítések készítése terén. Megrendelőink részéről a legfontosabb elvárás, hogy a hidraulikus probléma miatt megállni kényszerült munkagépeik a lehető leghamarabb újra termelhessenek. Telephelyünkön egyedülálló módon egy helyen kínáljuk a meghibásodott munkahengerekhez való egyedi méretű tömítések azonnali legyártását, a hengerek összeszerelését, felújítását. Célunk, hogy szakmailag kiválóan képzett kollégáinkkal, korszerű gépparkunkkal, gyors és pontos munkánk révén a megrendelőink állandó, elégedett partnereinkké váljanak.

Chetra Budapest

Chetra Budapest

A CHETRA több, mint 20 éve forgalmaz korszerű, környezetbarát tömítéseket Magyarországon. Termékeinkkel az ipar minden területén találkozhat, a vegyi- és az olajiparban, a gyógyszer-, a vegyszer- és műtrágyagyártásnál, a vízműveknél és a szennyvíz üzemeknél, az erőműveknél, távhőszolgáltatóknál, az acél-, az alumínium- és a papírgyártásnál, a tej- és a húsfeldolgozásnál.

EDM

EDM

Csúszógyűrűs tömítések TIP E5 TIP E8 TIP E88 TIP E10V - Csúszógyűrűs tömítések felújítása - Speciális grafitok, műszén perselyek További termékeink: - Szimeringek, O-gyűrűk, V-gyűrűk többféle alapanyagból: NBR, Viton, Silicon, EPDM. - Azbesztmentes tömítőlemezek, táblás tömítések (méretre kivágva, minta illetve rajz alapján is) - Spirál tömítések, Fésűs tömítések - Ipari Gumilemezek különböző felhasználási területre.

Hidraulika tömlő gyártás

Hidraulika tömlő gyártás

Nem kell tovább keresnie, ha hidraulika tömlőt, vagy flexibilis csövet szeretne! Nézze meg a Fémtömlő páratlan ajánlatait! Ipari tömlők, olajtömlők és hidraulika tömlők sokaságából választhat! Az ipari munkákkal foglalkozók és a magán emberek legtöbbje is megtalálja náluk azt, amit keres! Ha azonnal szüksége van egy megbízható technikával készült, nemesacél flexibilis csőre, nem kell tovább keresnie! Ne vesztegesse idejét, csapjon le a levegő vagy teflon tömlők valamelyikére! Időtálló megoldások, elérhető árakon!

Hungaro System's

Hungaro System's

Ungár Péter, mint a Hungaro System's Kft. Ügyvezető igazgatója, kérem engedjék meg, hogy cégünket közelebbről is bemutassam. Több mint 10 éve működő cégünk fő tevékenysége és egyben ars poeticája, a magyar ipar támogatása. Ezt a feladatot kiváló minőségű termékeket előállító cégek képviseletével látjuk el. Vevőorientált üzletpolitikánkkal, szakértelmünkkel minden nap azon igyekszünk, hogy az általunk képviselt cégek és magyarországi partnereink között gördülékeny kapcsolat alakuljon ki. Több éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően cégünk dinamikusan fejlődik, így lehetőségünk nyílik a magyar ipar egyre szélesebb rétegeinek átfogására.

Italtecnica szivattyú vezérlések

Italtecnica szivattyú vezérlések

Az Italtecnica cég termékei igen széles körben elterjedtek mivel a gyártó jó minőségű és kedvező árú termékei nemzetközileg is elismert értéket képviselnek. Az Italtecnica gyártott és forgalmazott termékei között megtalálhatóak a PM-PT-PMA-PTA-PS-PMR-LPR sorzatú nyomáskapcsolók mely alkalmasak víz, melegvíz, levegő kapcsolására, a FLUOMAC, BRIO 2000, BRIO 2000M, BRIO 2000MT áramláskapcsolók szárazon futás elleni védelemmel és változatól függően beépített feszmérővel és automatikus újraindulásal. Az LP3 sorzatú kapcsolók nyomás alatti (hidrofór) rendszerekben biztosítanak szárazon futás elleni védelmet, a VC 100 vákuumkapcsoló pedig szívócsőbe építve biztosítja ezen védelmet. A SPIN elektronikus úton biztosítja a szivattyúk szárazon futás elleni védelmét. A SIRIO, SIRIO ENTRY egy újfajta kompakt frekvenciaváltó, mely kedvező árának köszönhetően egy új fejezetet nyit a változó vízmennyiség szabályozására kis rendszerek esetén is. A kiegészítő termékek - úszókapcsoló, antigravitációs flexibilis bekötőcső, réz csatlakozó, nyomásmérő óra - révén az Italtecnica átfogó megoldást nyújt a felmerülő vezérlési és szabályozási problémákra.

Metalring

Metalring

Cégünk 2002 májusában alakult. A vállalkozás profiljába tartozik a különböző alakú és méretű acél és rozsdamentes tömítőgyűrű gyártása. Cégünk egyedi alkatrészek gyártásával is foglalkozik. A megmunkálás CNC forgácsoló gépeken történik, így eleget tudunk tenni a legmagasabb minőségi elvárásoknak is. Karusszel esztergánkon akár 1500 mm átmérőjű munkadarabot is elkészítünk. Csúcsesztergán 3000 mm hosszúságig tudunk vállalni forgácsolást. CNC és optikai lángvágó berendezésünk lehetővé teszi bonyolult kontúrú darabok vágását. Alumínium hegesztéssel is foglalkozunk.

Pannova

Pannova

Műanyag vízóra akna (vízmérő akna) és műanyag házi szennyvízátemelő akna gyártásánál 19 éves tapasztalattal rendelkezünk. Folyamatosan fejlesztettük termékeink műszaki színvonalát, figyelembe véve vásárlóink igényeit. Műanyag vízóra aknáinkra 6 év, szennyvízátemelő aknára 2 év garanciát adunk.

PPM Hungária

PPM Hungária

Cégünket 2004-ben, többéves tömítés- és szűréstechnikai tapasztalattal rendelkező gépész-mérnökökként alapítottuk. Cégünk dolgozói és tulajdonosai , a hosszú távú fejlődést tartjuk szem előtt , célunk, hogy sokoldalú környezetvédelmi és gépészeti termékek és szolgáltatások biztosításával, partnereinkkel együtt felelhessünk meg az egyre szigorodó üzembiztonsági és költséghatékonysági követelményeknek. Fontosnak tartjuk hogy partnereink igényeit minél szélesebb területen kiszolgáljuk, s ennek megfelelően a PPM Hungária Kft. az ipari tömítés-, és porszűrés technikai termékek széles választékával áll partnerei rendelkezésére. Oldalainkon általános betekintést szeretnénk nyújtani cégünk termékeiről és szolgáltatási területeinkről, részletes információkkal irodánk 6-18 óráig áll rendelkezésükre.

Hirdetés
Szivattyú - Wikipedia

Szivattyú - Wikipedia

A szivattyú folyadék, illetve zagy szállítására szolgáló gép. A régebbi szóhasználat a gázok szállítására alkalmas gépeket is ide sorolta, mára már csak a vákuumszivattyúk maradtak itt, a többi ventilátor, fúvó, kompresszor lett a kilépésnél mérhető nyomás nagyságától függően. A gépkocsi vagy kerékpár levegővel töltött kerékabroncsainak felfújásához pumpát használunk. A szivattyúk általában mechanikai munkát használnak fel a közeg továbbítására vagy egyszerű emeléssel vagy áramlástani elvek felhasználásával. Ritkán nem mechanikai elveken működő szivattyúkat is készítenek.

Tuti menü